Aanrechtbladen

Robuust of fijn & subtiel. Tijdloos, klassiek of modern

Terrazzo aanrechtbladen

Uw oude aanrecht weer als nieuw of een compleet nieuw aanrechtblad: wij doen het graag en goed voor u. Ter plekke of in een professionele werkplaats, net wat u het liefst heeft of wat het beste is voor een optimaal proces. Het maken of restaureren van een granito aanrechtblad is een ambacht; geen aanrechtblad is hetzelfde. Het is als een maatpak; goed passend, uniek en tijdloos.

 

U heeft bij ons de keuze: gaat u voor stoer, robuust of fijn & subtiel. Tijdloos klassiek of modern. Wat u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het goed uitgevoerd wordt.

 

Wat kunt u van ons verwachten: wij gaan voor kwaliteit in uitvoering, advisering & afterservice. Na oplevering van uw aanrechtblad krijgt u van ons advies hoe u het blad kunt onderhouden voor tientallen jaren woonplezier.

 

Laat ons u voorlichten over de mogelijkheden van renovatie van uw granito aanrechtblad of het maken van een compleet nieuw aanrechtblad. Ook zijn aanpassingen in uw huidige blad mogelijk, bijvoorbeeld uw gaskookplaat vervangen voor een inductie kookplaat. Vraag een offerte aan of bel/mail ons voor meer informatie.